Skip to main content

Tjänster

Start up!

Funderar du på att starta eget? Såklart ska du det!

Vi på Blick Redovisning gillar att starta nya företag. Att starta och driva en verksamhet är en fantastisk resa, men för att undvika misstag kan det vara bra att ha stöd. Vi finns med dig under hela din uppstartsperiod och ger dig råd längs vägen.

Med vår tjänst Start up! hjälper vi dig att registrerar företaget hos Skatteverket och Bolagsverket. Vi tar fram en tydlig och strukturerad affärsplan som kommer att vara ett viktigt verktyg under hela din resa. Vi ser till att du har en resultat- och likviditetsbudget som stämmer överens med verkligheten.

Bokföring

Det spelar ingen roll om du kommer med dina underlag i en kasse eller välsorterade i en pärm, kanske vill du bara lämna digitala underlag eller använda dig av ett företagskort som är direkt kopplat till vårt bokföringsprogram. Vi hjälper dig!

Vi skräddarsyr vår tjänst efter dina behov. Vi ser vårt samarbete som en gemensam resa och vårt mål är att få ditt företag att växa. Därför får du alltid tydliga ekonomiska rapporter så att du kan veta hur ditt företag går.

Vi hjälper dig också med att analysera om något kan bli bättre, kanske behöver du ändra strategi? Blick Redovisning finns där som en samarbetspartner, redo att ge goda råd längs vägen.

Bokslut

Bokslut är fantastiskt! Det är en chans att strukturera ditt föregående räkenskapsår för att möjliggöra ett nytt. Bokslut ger dig kontroll över tillgångar och skulder, intäkter och kostnader, prydligt sammanställda i en årsredovisning redo att skickas till Bolagsverket.

Vi hjälper dig att planera resultatfördelning inför deklarationen genom att diskutera hur dina framtida satsningar kommer att se ut. Ordning och reda helt enkelt!

Problemlösning

Problemlösning är vår grej. Ibland är det svårt att veta hur man ska hantera vissa situationer och då är du välkommen att höra av dig till oss. Ingen fråga är för dum eller konstig.

Vi hjälper våra kunder med allt från ansökningar om avfall till att svara på olika frågor ställda från myndigheter. Startar du företag tillsammans men någon annan kan vi hjälpa er med kompanjonsavtal, eller har ditt företag för höga kostnader kan vi hjälpa dig en kontrollbalansräkning eller i värsta fall att ansöka om konkurs.

Vi finns där när du behöver!