Skip to main content

Om oss som Redovisningsbyrå

Om oss

Vi är Blick Redovisning

Blick Redovisning AB startades 2021 av Ihab Shaqura. Vi har sedan starten erbjudit olika typer av ekonomi- och redovisningstjänster till små och medelstora företag. Sedan starten har företaget varit flerspråkigt med fokus på svenska och arabiska.

Under våren 2022 skedde flera förändringar i verksamheten och fler redovisningskonsulter rekryterades. Vårt team består nu av 7st personer och tillsammans talar vi fyra olika språk. Våra lokaler ligger på Aspholmen i Örebro, men vi jobbar digital mot kunder i hela Sverige. Under hösten 2022 startade vi en filial i Falun - något som vi tycker är superkul!

Vision: Vårt mål är att få ditt företag att växa.

Mission: Att tillsammans med våra kunder skapa framgångsrika företag.

Möt vårt engagerade team

Redovisningskonsult

Ihab Shaqura

Ihab är entreprenör ut i fingerspetsarna och grundaren till Blick redovisning. Hans ärlighet och engagemang uppskattas av våra kunder, en inställning som genomsyrar hela företaget. Ihab är en viktig del av teamet då han är ansvarig för fördelning av arbete och kommunikation, alltid med ett leende på läpparna. Ihab talar svenska och arabiska.
Redovisningskonsult

Selena Le

Selena är en riktig pärla som ser och hör när vi andra i teamet behöver hjälp. Ni hittar henne vid sitt skrivbord nedsjunken i en pärm eller en huvudbok som behöver analyseras. Komplicerad redovisning hamnar på Selenas bord, något hon tar sig an med stort engagemang. Selena talar svenska och vietnamesiska.
Redovisningskonsult

Gustav Nilsson

Gustav gillar ordning och reda, ett ovärderligt drag hos en redovisningskonsult. Han gillar skämt och har alltid ett busigt skratt i bakfickan. På kontoret ser han till att saker blir gjorda och är en klippa för sina medarbetare. Gustav talar svenska och engelska.